Om deze site goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.

Accept

Logo Reus
NederlandsEnglishSvensk
Nederlands

Broeierij

Doormiddel van de export tak van het bedrijf beschikt de broeierij over een zeer breed assortiment. Hierdoor is het mogelijk om het gehele broeiseizoen minimaal zes kleuren in het zwaardere segment te leveren. Naast een breed assortiment is de broeierij ingericht om in één verwerking een kant en klaar product af te leveren. Dit houdt in dat de bloemen zijn ingehoest en in de juiste kleurencombinatie is samengesteld en in het juiste fust geleverd. Alles naar wensen en behoeftes van de koper.

Om een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen produceren wordt er gebroeid op stromend water. Het systeem wat wordt gebruikt voor het stromend water is daarom ook voorzien van de laatste technologieën. Zo zijn er zandfilters en een hoge druk UV filter geplaatst om het water te filteren en daarna te hergebruiken.

De bloemen (en het gehele bedrijf) zijn MPS A en MPS GAP gecertificeerd. Sinds 1990 Is het bedrijf al MPS A gecertificeerd. MPS A komt van het keurmerk MPS A-B-C. Het is een uniek keurmerk wat aangeeft in hoeverre de bedrijfsvoering milieuvriendelijk is. Het keurmerk MPS GAP (globalGAP) is behaald in 2007. Het staat voor een veilige, duurzaam geteelde, kwalitatief goede en traceerbare producten.

Tulp Denise